Verzenden & retourneren

Producten retour of ruilen

 

 

Ongedragen producten kunnen altijd binnen 14 dagen geruild worden. Dit dient te gebeuren bij Sandras Boetiek of u mag het pakketje terug sturen.

Het is belangrijk dat je het ongedragen product verpakt in de originele verpakking, voorzien van de originele labels en/of stickers en inclusief de pakbon die bij de bestelling bijgevoegd zit, ondergoed (bixtra corrigerende broekjes) vergoeden wij niet om hygienische redenen. Plaats deze verpakking in de originele verzenddoos/verzendzak. Als je deze niet meer hebt, volstaat een andere verzenddoos/zak ook. Zodra wij jouw pakketje hebben ontvangen zullen we deze controleren op beschadigingen en gebreken. LET OP, indien het artikel;

Beschadigd is, buiten de 14 dagen retour regel geretourneerd is, een geur heeft anders dan origineel, sporen van make up, dan wel anders dan origineel, in de opruiming gekocht is, kunnen we dit niet retour nemen en worden er kosten in rekening gebracht.

Ruilen in de winkel: Neem je bestelling met het orderformulier mee en retourneer je product in de winkel. Dit dient te gebeuren bij Sandras boetiek.

Online retourneren: Het product dat je terug wilt sturen mag je terug sturen naar ons adres (deze staat linksboven op de stikker op de verzendzak) wanneer je pakketje bij ons aankomt zullen wij het bedrag terug storten. Mocht je van een artikel een andere maat willen dan dien je deze zelf opnieuw te bestellen, dit kunnen wij helaas niet voor je doen. 

Je kunt het product binnen 14 dagen retour sturen naar: Langestraat 119, 7891GH, Klazienaveen.

De retourzending wordt binnen 3-5 werkdagen door ons verwerkt en op dat moment ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging. Het totaalbedrag inclusief eventuele verzendkosten (verzendkosten worden alleen teruggestort bij retournering van de gehele bestelling) zullen we zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, terugstorten. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

 

Wat zijn de voorwaarden voor het retour zenden van je bestelling?

 

Niets zo jammer als een verkeerde aankoop. Dat vinden wij ook, en daarom krijg je van ons alle tijd om na te denken of je je bestelling wilt houden. Je mag je aankoop binnen 14 dagen ongedragen terugsturen. Wij stellen het op prijs als u dit zo snel mogelijk doet. Items uit de sale vergoeden wij niet en nemen wij ook niet aan als retour aan.

Verzendkosten.

Zoals u weet zijn wij erg bewust bezig met het klimaat, meerdere maten tegelijk bestellen van één product vinden wij prima, maar houd er rekening mee dat de thuiswinkel regel als volgt is samengesteld;

verzending retour = retourkosten voor de consument

Sandra's boetiek is er alles aan gelegen om de natuur te beschermen, daarom verzoeken wij u om de verzendartikelen te hergebruiken.

Wij vinden het erg fijn om u als vast klant te mogen aanschouwen en volledig tot uw dienst te zijn, wel vragen wij u om ons met respect te behandelen, ons personeel is niet 24 uur per dag bereikbaar, en kan ook niet instaan voor fouten van een collega.

 

Een aankoop niet naar wens? Wij doen er alles aan om tot een goede oplossing te komen.

 

Sandra's boetiek.